Sant Sadurní rebutja la sentència del procés manifestant-se a la plaça de la vila

Façana de l’Ajuntament de Sant Sadurní. FOTO: Ajuntament
14/10/2019 - 12:16h

Aquest dilluns s’ha convocat una protesta davant l’Ajuntament a les 8 del vespre i al llarg de les pròximes hores s’anunciaran més mobilitzacions

Sant Sadurní se sumarà aquest dilluns a les mobilitzacions anunciades arreu de Catalunya contra la sentència del Tribunal Suprem per als 12 líders independentistes, condemnats per delictes de sedició i malversació de fons, i desobediència.

La capital del cava ha anunciat una manifestació a les 8 a la plaça de la vila, per protestar contra la decisió que la justícia espanyola ha donat a conèixer aquest matí. Durant la protesta, la Taula Unitària per la Independència (TUI) de Sant Sadurní també anunciarà les mobilitzacions previstes per als pròxims dies.

Dissabte passat, coincidint amb el dia de mercat, també es van començar a vendre els primers tiquets per anar amb autocar a una gran manifestació convocada per diumenge.

L’ajuntament, com ja ha fet el de Vilafranca, també està estudiant suspendre l’activitat prevista per als pròxims dies, en senyal de condemna a la decisió del Tribunal Suprem. Dijous, data en què es va convocar un ple extraordinari per sortejar els integrants de les meses als comicis del 10 de novembre, també es vol aprovar una moció contrària a la sentència.

També et pot interessar

Comentaris