Se suïcida el presumpte autor del crim del Port Olímpic quan els Mossos estaven a punt de detenir-lo

Familiars i amics de la noia morta al Port Olímpic de Barcelona, en l’acte d’homenatge que es va fer al Vendrell.
ACN
27/09/2019 - 08:59h

Els fets han titngut lloc aquest dijous, cap a les deu de la nit, al barri de Sant Roc de Badalona

El presumpte autor de la punyalada mortal a la jove vendrellenca de 26 anys, Sara Beromar, el passat 4 de setembre en una discoteca del Port Olímpic de Barcelona s’ha suïcidat aquest dijous a la nit, quan estava a punt de ser detingut en una operació dels Mossos d’Esquadra, segons ha pogut confirmar l’ACN.

La policia buscava Antonio A.S. pel barri de Sant Roc de Badalona, on sembla que residia, i en els darrers dies havien aconseguit situar-lo en un domicili del carrer Cáceres. Altres informacions apunten que l’home s’hauria pogut treure la vida d’un tret. La policia havia desplegat un operatiu important a la zona per detenir el presumpte homicida que, segons informacions periodístiques, estava casat i era pare de cinc fills. Sembla que quan s’ha disparat, cap a les deu de la nit, no hi havia cap policia dins del pis.

PUBLICITAT

Cal recordar que l’home estava buscat des del 4 de setembre, quan hauria apunyalat la jove Sara Beromar en un local d’oci nocturn del Port Olímpic a la qual prèviament li havia intentat robar el mòbil. La noia ho va denunciar al personal de seguretat del local, que van expulsar l’individu i un altre home que l’acompanyava.

En el transcurs de la picabaralla, ja a la porta del local, un dels dos va apunyalar primer un efectiu de la seguretat privada de l’establiment i després la noia, que va acabar morint hores més tard en un hospital.

Els dos homes van fugir del lloc dels fets, malgrat que l’escena havia quedat enregistrada per les càmeres de seguretat del local. Pocs dies més tard, Manuel S.R., l’home que acompanyava el presumpte homicida, es va entregar als Mossos d’Esquadra.

També et pot interessar

Comentaris