El Vendrell celebrarà dissabte el novè festival Cultura Urbana

Presentació del certamen de cultura urbana que es farà dissabte al Vendrell.
23/09/2019 - 17:30h

El certamen potencia el break dance, els grafits i les ‘batalles de galls’ de música rap

El Vendrell celebrarà dissabte, 28 de setembre, la novena edició del festival Cultura Urbana. Com les anteriors edicions, aquest certamen que presentaran els Dj Jandro del Vendrell i el francès Keor-DJ Vientiane, està dedicat a potenciar la cultura del break dance, els grafits i el món de la música rap.

Els grafiters participants en el Cultura Urbana 2019 podran plasmar les seves obres a les parets de contenció de les vies del ferrocarril a tocar de l’inici de la Via verda del vendrell als barris marítims. Serà entre les 9.30 i les 18h.

A les 15.30h és previst que comencin les competicions de break que es faran a la plaça Nova durant bona part de la tarda. Hi haurà categories general, per a noies (BGirls) i per a infants (Kids). El guanyador absolut s’endurà de premi un viatge als Estats Units per participar al Masters of the Underground, entre d’altres premis.

El jurat d’una competició en la que hi participaran més d’una cinquantena de balladors, aproximadament 20 dels quals arribats de l’estranger, el formaran un expert en break resident a Itàlia, un belga i Black, d’Espanya.

I al mateix lloc hi haurà una ‘batalla de galls’ de música rap, a partir de les 20h i la qual s’allargarà més d’una hora amb diverses eliminatòries. En aquesta ocasió, el primer premi s’endurà 80 euros i obsequis i el segon, 30 euros.

També et pot interessar

Comentaris