Els Castellers de Vilafranca suspenen la Pedalada Verda

Imatge d’arxiu de la pedalada verda dels Castellers de Vilafranca
20/09/2019 - 10:23h

S’havia de fer aquest dissabte a la tarda a Vilafranca però el mal temps ha fet que s’hagi ajornat per dissabte que ve

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Vilafranca
En el marc d’aquesta Setmana Europea de la Mobilitat s’organitzen a Vilafranca diferents actes per tal que la ciutadania participi i se sensibilitzi sobre com moure’s pels pobles i ciutats d’una manera més sostenible i segura.

Una de les activitats destacades era la tradicional Pedalada Verda organitzada pels Castellers de Vilafranca, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la tarda però que finalment s’ha ajornat fins dissabte que ve per culpa del mal temps.

Finalment diumenge, a les 11h, es realitzarà la passejada guiada ‘Tastet de tardor’ per la plana agrícola de Sant Pau amb destí final al mirador de Sant Pau, on es realitzarà un taller sensorial de fruits de la tardor.
Una passejada destinada al públic familiar i a la ciutadania en general. El punt de trobada és la cruïlla del balcó de les Clotes amb el camí de Pacs.

El Vendrell
I a l’altra capital penedesenca, El Vendrell també organitza actes per la Setmana Europea de la Mobilitat. Així, aquest divendres al matí hi ha programada una caminada cultural amb el lema ‘Caminem pel Vendrell: patrimoni, art i pujada al campanar’. Sortirà del Museu Deu a les 11h.
Demà dissabte es farà una bicicletada entre la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders, a tocar de l’estació de Renfe de Coma-ruga, fins a l’espai natural de les Madrigueres. Cal inscriure’s a gevenbpenedes@gmail.com i la sortida es farà a les 10h al local social de la colònia veïnal.

I diumenge hi haurà una caminada solidària per l’Alzheimer, a les 9h del matí i d’anada i tornada del Vendrell al poble de Sant Vicenç de Calders, amb sortida des de la plaça Vella; i una jornada de portes obertes al Museu Deu, en horari d’11 a 14h. No cal inscripció prèvia.

Pots consultar tots els actes de la Setmana de la Mobilitat a la pàgina d’agenda del setmanari d’aquest divendres 20 de setembre

També et pot interessar

Comentaris