Cesk Freixas, cap de cartell de la proposta musical de Fires i Festes

Cesk Freixas actuarà diumenge a la nit al Parc de la Rambla.
07/09/2019 - 18:00h

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles presentarà diumenge a Sant Sadurní el seu darrer treball discogràfic, ‘Festa major’

El cartell musical és un dels aspectes que més es cuida quan es programa una festa. A Sant Sadurní ja fa anys que s’aposta perquè tothom se senti representat en una proposta que enguany inclourà fins a una desena d’activitats.

La més destacada serà el concert que el cantautor riudebitllenc Cesk Freixas oferirà diumenge a la una de la matinada al parc de la Rambla. Freixas presentarà en aquest escenari el seu darrer treball Festa major, acompanyat del sadurninenc Víctor Nin a la guitarra, entre d’altres. Juntament amb el de Sant Pere també actuaran els Portobello, grup revelació del 2017, que presentarà a Sant Sadurní el seu segon treball discogràfic.

Una altra de les propostes destacades de les Fires i Festes serà l’empalmada amb la festa d’Adolescents.cat + Love history, que l’any passat va aplegar un nombrós públic al parc Lluís Companys. La festa es farà dissabte i començarà a la mitjanit.

També dissabte, a un quart d’una de la matinada, s’ha organitzat el concert de Steve Smyth & The Diablos i The Unfinished Simpathy, que actuaran al parc de la Rambla. L’anglosaxó Smyth combina estils com el blues, el folk i el rock, mentre que The Unfinished Simpathy són considerats un referent en l’escena del rock independent barceloní.

Pel que fa als concerts diürns, són remarcables els concerts vermut que es faran als migdies. El de dissabte, per exemple, comptarà amb l’actuació del grup Electrogralla, un conjunt que ha reinventat la música feta amb aquest instrument tradicional.

També et pot interessar

Comentaris