Set anys rodant places

02/09/2019 - 08:51h

La tarda del dia 2 de setembre, els infants podran gaudir de fins a cinc propostes de qualitat de diferents disciplines artístiques

Fa set anys el Casal Popular i La Xarxa d’Espectacles Infantils i Familiars van decidir començar a treballar plegats en una nova proposta per augmentar, enriquir i diversificar l’oferta adreçada al públic familiar durant la festa major. Així va néixer el Rodaplaces.

La tarda del dia 2 de setembre els més petits poden gaudir de fins a cinc propostes de qualitat de diferents disciplines artístiques en cinc emplaçaments diferents.

Quatre dels espectacles són de petit format i se’n fan dos passis d’uns 25 minuts per tal que les famílies puguin anar rodant per les places per veure’ls. Quan aquests acaben comença a la plaça de la Vila l’espectacle final, de gran format i d’una hora de durada.

En aquesta setena edició hi haurà propostes de màgia, titelles, contacontes i circ, mentre que l’espectacle final anirà càrrec del grup d’animació Roger Canals. A més, i com a novetat, enguany es programarà un dels espectacles a la plaça del Campanar, que substituirà la plaça Santa Maria.

Contes inesperats

Precisament a la plaça del Campanar la companyia Mònica Torra portarà a Vilafranca el seu espectacle Eps!! No és el que sembla, contes narrats que es faran en dues funcions de 30 minuts, a les 17.30h a 18.30h. Serà una sessió de contes inesperats, on el que passi no tindrà res a veure amb el que podeu esperar. Una selecció de contes divertits i entranyables que trenquen estereotips.

Titelles per als més petits
A la mateixa hora i també en dos passis de 30 minuts (17.30h i 18.30h), la companyia Rambling Puppets farà l’espectacle de titelles titulat Canelo Show, a la plaça Vall del Castell.
Les entrellaçades vides d’un gos i el seu amo donaran peu a aquesta comèdia surrealística i musical on a través de l’imaginari de les marionetes es desencadenarà una allau de situacions que cerquen la complicitat amb l’espectador.

Circ
La companyia Katapulta portarà el seu espectacle de circ titulat 4×4 a la plaça Constitució a les 18h i a les 19h. Quatre dones apareixen des dels diferents punts cardinals i es retroben al centre del seu món circense.

Màgia
També a les 18h i a les 19h, a la plaça Sant Joan, hi haurà màgia amb el Màgic Raül, que ens proposarà un espectacle amb molt de ritme on la màgia es combina amb la música i la llum i on el públic participa contínuament.

Trobada final amb Roger Canals
Finalment, la companya Roger Canals farà l’espectacle final reBOOMbori, a les 19.30h a la plaça de la Vila. Serà una activitat explosiva que envestirà tothom a ritme de música marxosa i estimulant. Cançons, danses i jocs musicals que busquen la participació del públic. Un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor.

També et pot interessar

Comentaris