La situació laboral a la Casa dels Avis de Sant Sadurní tensa el debat del ple de juliol

31/07/2019 - 15:11h

La sessió va aprovar una inversió per la renovació de la il·luminació del camp de futbol amb models LED

Aquest dimarts es va celebrar el ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Sant Sadurní, darrera sessió abans de les vacances d’agost, i que va tenir en la moció presentada per la CUP en relació al model de gestió de la Casa dels Avis i les condicions del personal que hi treballa el principal punt de fricció. El ple va comptar amb les absències per motius de salut de la regidora del PSC, Erika Ruiz i per raons personals, del regidor d’ERC, Carles Del Amor.

El plenari va arrencar amb l’aprovació del compte general de l’exercici 2018, un tràmit que va rebre el suport de les dues formacions del govern, ERC i Junts per Sant Sadurní, a més d’En Comú, mentre la resta de forces s’hi van abstenir.

També va donar llum verda a la modificació de l’ordenança de preus públics del servei de turisme i, en concret, a l’ajustament en els tiquets, ja que en la propera edició s’igualarà el preu dels tiquets de gastronomia i de cava a 6 euros. El nou regidor de Promoció Turística, Ton Amat, va adduir a la voluntat d’agilitzar la gestió de venda i el lliurament de tiquets als estands, i va remarcar la voluntat de reforçar la gastronomia local i introduir canvis importants en la fira a partir de l’any vinent.
L’oposició, que s’hi va abstenir, va dirigir la seva queixa a repensar la mostra més enllà de petits canvis de preu, així com impulsar una evolució que consideren molt necessària.

També van prosperar una petita bateria de modificacions de crèdit que han de servir per ajustar les partides del cost real del Casal d’Estiu, una vegada s’han tancat les inscripcions del servei, així com per a la renovació de les torres d’il·luminació del camp de futbol, aprofitant una subvenció de la Diputació de Barcelona, i també per revisar la partida de retribucions i compensacions dels càrrecs electes amb motiu de les diverses eleccions celebrades enguany i els diversos plens de tràmit que han hagut de celebrar-se.
La propera sessió ordinària del ple municipal està prevista pel darrer dimarts del mes de setembre, a les 19:30 hores.

També et pot interessar

Comentaris