Els Mossos detenen ‘in fraganti’ tres joves per deu robatoris a Sant Sadurní

11/07/2019 - 10:40h

La policia va localitzar els nois, d’entre 19 i 31 anys, quan presumptament acabaven de robar en un dels vehicles violentats

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní han detingut tres joves, d’entre 19 i 31 anys i veïns Vilafranca, Montcada i Reixac i Roda de Berà, com a presumptes autors de deu robatoris amb força interior de vehicle a Sant Sadurní .

Els fets van succeir la tarda del dimarts 2 de juliol quan els mossos van rebre una trucada alertant d’un grup de joves que trencaven vidres de vehicles estacionats en el pàrquing de l’estació.

La policia va localitzar encara en el lloc dels fets els tres presumptes autors dels robatoris. Durant l’escorcoll policial se’ls va trobar eines per cometre robatoris amb força, així com aparells electrònics, presumptament sostrets dels vehicles violentats, motiu pel qual els agents van detenir els tres joves per un total de deu robatoris amb força interior de vehicle.

A més, un dels identificats encara tenia restes dels vidres trencats procedents dels vehicles forçats.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra han relacionat els diferents objectes recuperats amb els vehicles forçats i ara els retornen als seus legítims propietaris.

També et pot interessar

Comentaris