Detenen a Sant Sadurní tres joves per robar a l’interior de vehicles rebentant-ne les finestres

03/07/2019 - 09:19h

La detenció dels nois es va produir a la zona de la Renfe, al costat d’un cotxe que tenia els vidres trencats i d’on havien sostret diversos objectes

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts a Sant Sadurní tres joves per presumptament haver robat a l’interior de diversos vehicles. Són dos nois de 19 anys i un de 31, veïns de Vilafranca , Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i Roda de Berà (Tarragonès).

Fonts policials han detallat a l’ACN que agents de Sant Sadurní i Vilafranca els van detenir al voltant de les 7 del matí, després de rebre l’avís d’un ciutadà que alertava que els nois estaven trencant finestres de cotxes. En el moment d’identificar-los i escorcollar-los, diuen eines per cometre robatoris amb força i aparells electrònics, suposadament sostrets. Un d’ells també tenia restes de vidres en una butxaca.

La detenció ha estat prop de l’estació de Renfe. Just al costat del lloc on la policia els ha arrestat, hi havia un vehicle amb els vidres trencats i objectes sostrets, de manera que els Mossos d’Esquadra els atribueixen directament aquest robatori. La investigació, però, continua oberta perquè la policia ha constatat altres vehicles amb danys similars, presumptament també obra dels tres detinguts. També s’està a l’espera de possibles noves denúncies.

Els tres detinguts ja havien estat identificats durant la matinada per fets similars a Sant Sadurní. Aquest dimarts a la tarda eren sota custòdia policial acusats d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle i passaran a disposició judicial durant les properes hores.

També et pot interessar

Comentaris