Pere Varias continuarà un any més a la banqueta del Noia Freixenet

01/07/2019 - 12:02h

Juntament amb Varias, continuarà tot l’equip tècnic excepte Antoni Tadeo

Per cinquena temporada consecutiva, el tècnic sadurninenc Pere Varias seguirà dirigint el projecte esportiu del primer equip del Noia Freixenet. Amb Varias continuarà el seu equip tècnic, a excepció d’Antoni Tadeo que començarà una nova etapa esportiva.

Varias va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 al Calafell , amb un equip recent pujat a l’Ok Lliga. Després va iniciar un nou projecte amb al Vendrell, per tornar, ara fa quatre anys, al club del seu poble, el Noia Freixenet.

L’entitat de Sant Sadurní també va presentar dos nous jugadors, Jordi Ferrer (Vendrell) i Pol Manrubia (Voltregà).

Aquestes dues incorporacions s’afegeixen a les renovacions, ja anunciades, de l’estructura vertebral d’aquests últims anys del Noia Freixenet, formada pels porters Xus Fernández i Martí Zapater; així com els jugadors Aleix Esteller, Xavi Costa i Sergi Aragonès.

De cara a la propera temporada, Pere Varias ha continuat apostant per la mescla entre experiència i joventut, donant entrada a dos nous jugadors que han de donar un impuls a l’equip per lluitar per la Lliga Europea, l’Ok Lliga i classificar-se per la Copa del Rei.

També et pot interessar

Comentaris