S’obre al públic la nova àrea d’autocaravanes de Sant Sadurní

28/06/2019 - 12:36h

El nou espai té capacitat per una desena de vehicles, i inclou diversos serveis per als usuaris. Estarà oberta 365 dies l’any.

Aquesta setmana ha obert al públic la nova àrea d’autocaravanes de Sant sadurní, situada just a sota del castell de Can Ferrer, al costat dels Habitatges Vilarnau.

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Sant Sadurní i el Consorci de Promoció Turística del Penedès han realitzat obres de condicionament del terreny,  millora de la zona per a l’accés dels autocaravanistes, canalitzacions i instal·lació de mobiliari urbà.

L’àrea té capacitat per aproximadament una desena de vehicles d’aquestes característiques i compta amb una font d’aigua potable i un punt pel buidatge d’aigües grises i negres, tres taules de pícnic amb els seus corresponents bancs i papereres.

Cada plaça s’ha senyalitzat amb travesses de fusta. L’àrea és d’ús exclusiu per a autocaravanes, amb estada màxima de 48h i no es faran reserves de places. La tarifa és gratuïta.

També hi haurà zona arbrada, tot i que se n’ha postposat la plantada al mes de novembre, període molt més propici i amb temperatures més adequades perquè els arbres creixin i prosperin bé.

Projecte conjunt

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní, i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per a la creació de la Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes al territori.

El projecte comprèn la participació de 12 municipis de la comarca i seguirà un criteri constructiu homogeni, dotant a tots els espais d’una imatge i serveis unificats, sota el lema ‘RV Areas Penedès Sites & Vineyards. Es preveu que les actuacions a totes les àrees de la xarxa s’acabaran a mitjans d’estiu.

La nova àrea de Sant Sadurní estarà oberta 365 dies l’any en un espai tranquil i a tot just 450m de la zona urbana amb restaurants, botigues i d’altres atractius turístics.

A més a més, també permetrà gaudir de la natura, tot passejant o pedalant pel sender de la ruta de les caves cap al llac de Raventós i Blanc, que s’inicia just al costat.

També et pot interessar

Comentaris