Doctor Prats i Mishima posaran color al tercer festival Vinya&Art

07/06/2019 - 09:55h

Freixenet celebra el 14 i 15 de juny una nova edició d’aquest certamen que es fa a les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues

Freixenet se suma un any més al replet calendari de festivals que mariden música i vi al Penedès. El celler de Sant Sadurní torna a obrir les caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues el 14 i el 15 de juny per celebrar la tercera edició del Vinya&Art, que enguany aposta per música de pols oposats: la de caràcter més festiu, i la cançó d’autor.

La primera anirà a càrrec dels vallesans Doctor Prats, que el divendres 14 de juny obriran el cartell de festival amb un espectacle explosiu que ja ha recorregut tot Catalunya. El grup presentarà a Sant Cugat el seu darrer treball Venim de lluny en un concert on no faltaran els temes que l’han convertit en un dels conjunts en català que més sona. La nit de divendres es completarà amb l’actuació dels Sense Sal.

Els protagonistes de la segona sessió del Vinya&Art seran els Mishima, que estan enmig de la gira Ara i aquí. Els barcelonins aterren al Penedès per segona vegada aquest any, quan es compleixen vint anys de la seva creació. Joana Serrat actuarà la mateixa nit, per completar la proposta.
Una de les novetats del festival d’enguany és l’aposta per la gastronomia, que amplia la seva oferta amb la incorporació de diverses Food Trucks. Les propostes de les diferents furgonetes es podran degustar amb els caves Elyssia Grande Cuvée i Elyssia Pinot Noir de Freixenet. Les entrades per als concerts estan a la venda a la pàgina web vinya-art.com.

Pel festival del celler sadurninenc han passat les darreres edicions artistes com Joan Dausà, Andrea Motis i Joan Chamorro, Love of Lesbian o la Dj. Dolor Beltran. Tots han actuat a l’impressionant escenari santcugatenc, que es reivindica com un dels punts forts de la iniciativa.

També et pot interessar

Comentaris