Compte enrere pel final del mandat a Sant Sadurní

29/05/2019 - 16:54h

Els ple aprova el Pla de Responsabilitat Social Corporatiu de l’Ajuntament, en el penúltim ple abans del final de la legislatura.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha celebrat aquest dimarts una de les sessions plenàries -amb caràcter ordinari- més rápides del mandat, que ha servit fonamentalment per donar compte de diverses qüestions de tràmit, i donar sortida així al procediment administratiu de diversos assumptes abans que es constitueixi el nou cartipàs municipal.

Aquest és el cas del Pla de Responsabilitat Social Corporatiu, un document en què alguns grups de l’oposició van veure una gran oportunitat per avançar en el futur i millorar la gestió de l’Ajuntament. També pel que fa al Pla estratègic de subvencions, per tal d’evitar demorar la concessió d’alguns ajuts a les associacions.

Sense precs ni preguntes

Després de donar compte dels decrets d’alcaldia i acords de la Junta de Govern, cap dels grups va voler fer ús del torn de precs i preguntes més que per destacar, des del PSC, el suport municipal a la participació del grup de robòtica a la final Lego League celebrada aquest cap de setmana a Turquia.

A l’inici del ple els grups municipals van voler agraïr la participació dels votants i felicitar-se pels resultats obtinguts a les eleccions celebrades el passat diumenge.

Abans de concloure definitivament el mandat, encara tindrà lloc una altra sessió plenària de pur tràmit, prevista per al proper 12 de juny.

També et pot interessar

Comentaris