Els ex regidors del PDeCAT demanen que Junts per Sant Sadurní i ERC busquin l’entesa

29/05/2019 - 09:35h

Els quatre regidors nacionalistes que deixen l’Ajuntament creuen que la ciutadania ha avalat la feina de les dues forces a les municipals.

El d’aquest dimarts ha estat el darrer ple de quatre dels cinc regidors que el PDeCAT tenia a l’Ajuntament de Sant Sadurní. Maria Rosell, Àngels Canals, Xavier Rojo i Josep Subirana s’acomiaden del consistori després de dues legislatures en el govern (hi han estat sota les sigles de CiU, del PDeCat i ara com a independents), que han compartit amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Sobre l’acord amb els republicans, Rosell ha parlat aquesta setmana aprofitant la roda de premsa de balanç dels dos mandats en els quals ha estat alcaldessa juntament amb Josep Maria Ribas. Maria Rosell, a costat de Canals, Rojo i Subirana, ha valorat molt positivament el pacte amb els independentistes, apuntant la gran entesa que hi ha hagut entre les dues forces.

Aval a la feina feta

“Els votants han avalat aquestes municipals la feina que hem fet juntament amb ERC”, ha dit Rosell.  Prova d’això és que les dues forces que han governat juntes els darrers cinc anys  han obtingut la mateixa representació a l’ajuntament, tot i que canviant les proporcions. Ara ERC té cinc regidors, i Junts per Sant Sadurni, quatre.

Sobre el possible escenari de pactes que d’obre a partir d’ara, els del PDeCAT aposten perquè Junts per Sant Sadurní (amb Ton Amat al capdavant) reediti l’acord amb ERC. “Creiem que la feina que hem fet és bona, i que la gent la valora. Els sadurninencs han optat per un ajuntament independentista, i aquestes són les forces que han de buscar l’entesa”, ha dit Rosell.

Creiem que la feina que hem fet és bona, i que la gent la valora. Els sadurninencs han optat per un ajuntament independentista, i aquestes són les forces que han de buscar l’entesa

Maria Rosell

Maria Rosell, i els companys de govern sortint, ha fet balanç dels cinc anys en què han estat al govern, en què s’han dut a terme obres importants com les rotondes de Codorniu i la de la carretera de Gelida, la construcció de la pista d’skate, la compra de Can Guineu, el Cavamarket, el projecte del pis tutelat, l’ampliació d’horaris de la Casa de la Gent Gran, un equipament on s’ha reduït a zero el dèficit.

També et pot interessar

Comentaris