Sant Sadurní busca fórmules per conscienciar sobre medi ambient

28/05/2019 - 23:30h

El consistori organitza diverses activitats en el marc de la Setmana de la Natura, amb propostes per a tots els públics.

Amb motiu de la Setmana de la Natura, del 1 al 9 de juny, el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní , amb la col·laboració de la Biblioteca, empreses i entitats, ha organitzat diverses activitats relacionades amb el Dia europeu dels parcs (24 de maig) i el Dia Mundial del Medi Ambient ( 5 de juny).

A banda de la caminada familiar saludable Boti-Boti del dia 1 de juny, que ja es va presentar per l’aniversari de la Biblioteca i té les places completes, des de Medi Ambient s’ha organitzat la Sortida ambiental de primavera, una ruta circular fins al cim de la Mola i l’entorn Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Cal fer inscripció prèvia.

Vehicles sostenibles

I per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, dimecres 5 de juny, qui ho vulgui podrà provar els tres nous vehicles sostenibles que s’incorporaran a la flota de l’Ajuntament, que funcionen amb energies alternatives: vehicle elèctric i GLP (Gas Liquat de petroli). 

L’acte serà de 17 a 19h de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, on també s’instalaran carpes de les entitats de la vila que treballen en defensa del Medi Ambient, com ADEMA i l’ADF i tallers per als més menuts.

També et pot interessar

Comentaris