Guardioles solidàries per una nova ambulància a 20 botigues de Vilafranca

22/05/2019 - 19:03h

Més de 20 guardioles solidàries ja s’han instal·lat a botigues de Vilafranca per recollir diners per a una nova ambulància.

Els comerços vilafranquins ja llueixen les guardioles solidàries que destinaran els diners recaptats a la compra d’una nova ambulància. Cada guardiola és diferent i les han pintat infants de 4 a 12 anys que han participat als tallers de pintura organitzats per les tres colles castelleres vilafranquines, els falcons i el GEP. Així, els més petits han donat color als dibuixos de la il·lustradora Glòria Fort.

Amb aquest projecte, la Fundació Futura Local col·labora amb la 14a edició de la Nit Solidària del Rotary Club que se celebrarà el proper 7 de maig i destinarà els diners recaptats a la compra d’una ambulància per realitzar els serveis preventius de la Creu Roja a l’Alt Penedès.

Àngels Mata, presidenta de la Creu Roja, ha agraït al Rotary Club que els escollís com a entitat beneficiària. També ha destacat la necessitat d’una nova ambulància, ja que, per llei, s’ha de canviar cada 10 anys. Justament aquest 2019 caduca l’ambulància de preventius de l’Alt Penedès, que dona cobertura a 100.000 habitants. La nova ambulància costarà més de 50.000 euros.
Maria Josep Tuyà, presidenta de la fundació Futura Local, ha parlat de la importància de l’adquisició d’una ambulància, “no només necessària a la vila, sinó també a la comarca.”

Les botigues participants pertanyen a l’Associació de Comerciants de La Girada, l’Unió de Botiguers de l’Espirall i el Centre Vila. La presidenta dels comerciants del Centre, Marta Vivas, espera “tornar-les ben plenes”. Està previst que les guardioles romanguin als establiments durant 2 o 3 mesos.

També et pot interessar

Comentaris