Junts per Subirats proposa la creació d’un regidor de nucli

Avatar
22/05/2019 - 08:50h

La nova figura té l’objectiu de facilitar el contacte dels veïns amb la gestió municipal.

Segons han explicat des de la formació, si els veïns saben que al seu nucli hi ha un regidor del govern que els atendrà per qualsevol gestió, encara que no sigui de la regidoria concreta d’aquell regidor, facilitarà la gestió dels temes a resoldre. Es per això que amb la voluntat d’agilitzar les qüestions que als nuclis sorgeixin, donat que Subirats és un municipi extens i dispers, el proper mandat es posarà en marxa aquesta figura.

PUBLICITAT

El manteniment dels espais públics, zones verdes i camins és un tema que va molt lligat a la figura del regidor de nucli. Aquest, més proper a la realitat d’aquell nucli detectarà ràpidament la problemàtica i podrà fer-ne un seguiment més estret per tal de solucionar-ho. I finalment, també en relació a la mobilitat i connexió del municipi, el desplegament de la fibra, l’ajut a l’habitatge, sobretot per a joves, i l’atenció a la gent gran son pilars fonamentals també de la propera legislatura. “Cal assegurar un futur d’oportunitats al municipi, així com també contribuir a l’envelliment actiu dels nostres veïns”, han dit des de Junts per Subirats.

“Tot això serà útil per a l’emprenedoria, la promoció del talent i la creació de negocis al nostre municipi”, han apuntat des del partit. Per això, seguir amb les polítiques de promoció turística seà una de les claus per tal de donar a conèixer la marca Subirats com una opció de futur amb potencial en donar valor afegit als productes del municipi, els vins i caves, el Préssec d’Ordal, o els productes artesans.

Comentaris