Hackató per generar idees innovadores a la reutilització de les ampolles de vidre

21/05/2019 - 11:46h

La trobada servirà per buscar solucions concretes a aquesta problemàtica.

L’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova hackató per generar idees i solucions innovadores per a promoure la reutilització de les ampolles de vidre. L’esdeveniment serà dijous, 30 de maig de 15 a 20h, a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca.

El “clúster Packaging” llança el repte que es treballarà a través de la hackató, una dinàmica intensiva on els participants treballen i complementen experiències i habilitats individuals amb l’objectiu de crear i desenvolupar solucions concretes. Es promou el treball col·laboratiu per a la resolució de problemes i afavoreix la motivació dels participants.

Aquest taller d’innovació s’adreça a estudiants, entitats, emprenedors, empreses i a tothom que estigui interessat a participar en aquets tipus de tallers creatius i innovadors.

L’activitat forma part de l’Ecosistema d’Innovació, un programa cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que s’està impulsant a l’àmbit Penedès Garraf amb l’objectiu de treballar per aconseguir un territori més sostenible a través del foment de la innovació.

Comentaris