Vilafranca viurà el dia 31 de maig una nova Shopping Night

20/05/2019 - 12:31h

Organitzada per l’associació Centre Vila, hi participaran més de 160 establiments
L’associació de comerciants Centre Vila de Vilafranca ha organitzat, un any més, la Shopping Night per divendres 31 de maig, amb la participació d’uns 160 establiments.

Enguany la novetat més destacada és el canvi d’ubicació de les desfilades, que ja no es faran a la plaça de la Vila sinó al Palau Baltà. A les 19.15 hi haurà la desfilada infantil i a les 21h la d’adults, amb la participació de més de 80 models en total.

Les desfilades, amenitzades per un dj en directe, incorporen enguany la temàtica decorativa del concurs de carrers: el Mar. I és que precisament Centre Vila ha consolidat aquest any el concurs de decoració de carrers del Shopping Night com una de les principals activitats relacionades amb aquesta cita. A diferència d’edicions anteriors, el carrer guanyador el triarà un jurat amb representants de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, l’escola d’Art Arsenal i els mitjans de comunicació locals.

L’objectiu de Centre Vila és aconseguir que el Shopping Night sigui una cita que vagi més enllà d’una obertura fins a les 12 de la nit. Per això, els establiments que participen en aquesta cita, a més d’incloure promocions i descomptes per a aquest dia, també s’impliquen amb l’organització de petits tastos per convidar els seus clients o accions especials.

A partir de les 17h hi haurà activitats infantils i tallers als carrers del centre i la plaça de la Constitució (tallers de robòtica, anglès, mostra d’activitats del casal d’estiu, exhibicions de dansa, etc). I, a partir de les 20h, música en directe als diferents carrers i places, tastos de vins i degustacions als establiments d’alimentació i restauració.

El reclam de la Shopping Night són les promocions i descomptes exclusius del dia que, en alguns casos, s’allarguen tot el cap de setmana.

Comentaris