Vilafranca posa a la venda més de 550 automòbils d’ocasió

05/04/2019 - 11:53h

La ciutat acull una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió, que el 2018 va rebre 7.200 visitants.

Vilafranca acollirà aquest cap de setmana una nova edició de la Fira de Vehicles d’Ocasió, que posarà a la venda més de 550 vehicles. La mostra es farà al pavelló firal i comptarà amb un recinte d’exposició de més de 7.500 metres quadrats, amb presència de deu concessionaris de totes les marques. Una de les novetats de la fira d’enguany és que s’ha habilitat un segon pavelló semicobert per als automòbils, el mateix lloc on l’any passat hi havia la maquinària agrícola.

L’oferta de la mostra s’ha incrementat aquest 2019 en cinquanta de vehicles, que volen cobrir la gran demanda que hi ha hagut els darrers anys en el certamen. L’any passat es van vendre el 45% dels automòbils que es van exposar, i enguany s’espera repetir l’èxit de visitants, que la passada edició es va situar al voltant dels 7.200. La majoria van venir atrets per descomptes que se situen entre el 30% i el 50% del preu de sortida al mercat.

La maquinària agrícola tornarà a tenir un lloc destacat a la mostra vilafranquina, que és l’única de la província de Barcelona que compta amb aquest tipus d’automòbils amb preus d’ocasió. En aquesta sisena edició de l’exposició, hi haurà sis concessionaris especialitzats en la venda d’aquests automòbils.

Horari d’obertura
L’horari d’obertura de la fira serà dissabte i diumenge de les 10 del matí a les 9 del vespre. L’entrada al recinte firal serà gratuïta, i hi haurà servei de bar amb la food truck Era Caramboleta i un espai de jocs inflables per als més petits. Entre els assistents a la mostra se sortejarà un Ipad. Tota la informació relacionada amb la fira es pot consultar a la pàgina www.firaVOvilafrranca.cat.

Comentaris