L’exregidora d’ICV Mati Hernando, a la llista de la CUP de Sant Sadurní

26/03/2019 - 11:23h

Hernando va ser regidora d’ICV fins l’abril del 2018, i va deixar el càrrec per discrepàncies amb el partit.

Mati Hernando, la número dos d’Iniciativa Verds (ICV) a les municipals del 2018, s’ha incorporat a la candidatura de la CUP Sant Sadurní per als comicis del 26 de maig. Hernando va ser regidora de la formació ecologista fins a l’abril del 2018, en què va renunciar al càrrec i va abandonar el partit per discrepàncies amb la manera que té ICV d’afrontar qüestions locals, però sobretot la visió diferent sobre la situació política del país, en especial, en relació als presos polítics independentistes.

D’altra banda, la situació de la política municipal en la qual segons la mateixa Hernando “ha vist com es prenien decisions de govern que responien més a favors que no pas al benestar dels veïns i veïnes de Sant Sadurní” han motivat que no s’hagi volgut desvincular de la política. Sobre el perquè forma part de la llista de la CUP, Mati Hernando afirma que ho fa perquè vol un canvi real que sap que “amb aquest equip de persones és possible”.

Presentació de la llista
La llista de la CUP de Sant Sadurní es presentarà aquest dissabte a partir de les 11 del matí en un acte que se celebrarà a la Plaça Nova. Comptarà amb intervencions de membres de la llista i, en especial, de l’alcaldable, Arantxa Fernàndez. En un acte de marcat caràcter lúdic, els cupaires oferiran activitats per la mainada, l’actuació musical del grup sadurninenc Moratones, i cava per a tots els assistents.

També et pot interessar

Comentaris