El PSC del Vendrell aprova els números 2 i 3

22/03/2019 - 13:48h

Els ocuparan Christian Soriano i Sílvia Vaquero.

 

L’Assemblea local del PSC del Vendrell ha aprovat el programa electoral i la llista de cara a les eleccions del 26 de maig, de la qual, de moment, només se’n coneixen els tres primers llocs.

El cap de llista, com ja se sap des de fa unes setmanes, és l’actual regidor portaveu i tinent d’alcalde socialista a l’ajuntament vendrellenc, Kenneth Martínez. Ara es coneixen també els números 2 i 3, que ocuparan Christian Soriano i Sílvia Vaquero.

Christian Soriano és un jove de 22 anys, estudiant de Ciències Polítiques i dret i co-fundador de Convenç El Vendrell, que organitza debats electorals al municipi. També és dirigent local de les Joventuts Socialistes de Catalunya.

Pel que fa a Silvia Vaquero, que anirà al número 3 de la candidatura del PSC vendrellenc, té 43 anys i és llicenciada en Historia de l’Art.

En propers dies es coneixeran altres noms de la candidatura, alhora que el proper 1 d’abril, a les 19.30h, hi haurà un acte públic de presentació de tot el programa electoral a l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Hi intervindran Kenneth Martínez i l’alcalde actual, Martí Carnicer, que es retira de la política.

El lema de la candidatura del PSC és “Un Vendrell optimista”. En aquest sentit, els socialistes vendrellencs remarquen que volen “donar un nou impuls al Vendrell presentant un projecte optimista i progressista que representi a totes i tots els vendrellencs”. “L’objectiu és guanyar les eleccions del 26 de maig i obtenir una majoria amplia que doni la estabilitat política que el municipi necessita per duu a terme els projectes que la vila necessita”, afegeixen.

També et pot interessar

Comentaris