La Festa de la Fil·loxera, escollida com el com el millor secret del Penedès

08/02/2019 - 11:34h

La Festa de la Fil·loxera és el millor secret del Penedès. Així ho han determinat les 348 persones que l’han votat en el concurs organitzat per EnoturismePenedès, i que portava per nom ‘Penedès secret’. Durant gairebé dues setmanes, el certamen ha permès escollir entre cinc propostes fetes durant el Vijazz i el Cavatast.

La jove sadurninenca Maria Anglada, de només 9 anys, ha estat la vencedora del concurs. Ara, la celebració de la victòria dels sadurninencs sobre la bèstia groga passarà a formar part de la campanya de promoció turística del Penedès aquest 2019.

Les altres quatre propostes que s’han presentat a concurs han estat: el Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès), de Roger Pérez; el campanar de Vilafranca, de Xavi Lamo;  el Camí del Riu, de Joan Rossell i el paisatge del Penedès, de Joan Raventós.

Objectius de la campanya

Penedès Secret és una campanya de màrqueting del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que té diversos objectius: pretén seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori, fer que els penedesencs siguin amfitrions de la destinació i millorar les propostes turístiques per fer-les més singulars i úniques.  La campanya preveu que el turista pugui comprar experiències relacionades amb els secret per descobrir la destinació.

 

També et pot interessar

Comentaris