L’emprenedor i aventurer Albert Bosch, a la jornada de Portes obertes a Nexes, aquest dijous

21/05/2013 - 09:03h

El Centre de Serveis a les Empreses de Sant Sadurní, Nexes, farà aquest dijous una jornada de portes obertes per tal que totes les persones que hi estiguin interessades puguin visitar-ne les instal·lacions i conèixer de prop els serveis que ofereix. Les portes de Nexes estaran obertes de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.
El centre de Serveis a les empreses disposa de sales comunes amb diverses zones de treball que faciliten el cowork o treball en xarxa, a més de despatxos tancats per a una o dues persones, sala polivalent per celebrar-hi reunions o conferències, zona de descans i aula de formació, amb una àmplia flexibilitat horària pel que fa a l’ús i el lloguer dels espais, sempre amb l’objectiu d’impulsar la innovació, els emprenedors i les empreses.

Albert Bosch, emprenedor i aventurer
El mateix dia 23 de maig, a les 7 de la tarda, Nexes acollirà una tertúlia en què hi participarà com a convidat especial l’emprenedor i aventurer Albert Bosch, que conversarà amb l’expert en gestió de persones Francesc del Pino i el periodista David de Dios, presentador del programa de televisió Aula Emprenedora, que conduirà aquesta tertúlia dirigida a emprenedors i empreses. Per assistir-hi cal inscripció prèvia al servei de promoció econòmica.

Nascut el 1966 a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), Albert Bosch ha participat al Dakar en 8 ocasions (2 en moto, 5 en cotxe i 1 en buggy); ha completat el projecte ‘7 Cims’, consistent en escalar els cims més alts de cada continent; és corredor habitual d’ultramaratons, ha fet més de 100 curses de diferents disciplines d’esports extrems i ha creuat l’Antàrtida des de la costa fins el Pol Sud, utilitzant els seus propis mitjans, un 98% en solitari i essent el primer català que ho aconsegueix, a la vegada que el primer espanyol que ho fa sense rebre assistència.

Emprenedor en la vessant professional i aventurer vocacional, Bosch s’autodefineix com un apassionat de l’emprenedoria, de l’esport i de totes aquelles aventures que comportin un repte personal. Llicenciat en Ciències empresarials, els seus punts forts són la capacitat estratègica, la resistència física i mental, la perseverança i la capacitat de reacció en situacions crítiques i ha desenvolupat una densa carrera emprenedora, fundant i invertint en diferents projectes empresarials.

‘Esperit d’Aventura: Els 7 reptes de l’emprenedor’ és el títol del seu primer llibre, una reflexió sobre el fet empresarial, entès com una veritable aventura. Bosch hi desenvolupa conceptes essencials per als emprenedors, idèntics als necessaris en el món de l’esport de risc.

Per a més informació us podeu dirigir al Centre de Serveis a les empreses NEXES, al carrer Dr. Barraquer 3-5, telèfon 93 118 51 95 en horari d’atenció al públic, els matins de dilluns a divendres de 9 a 13,30 h i dimecres i dijous també de 15 a 18 h, per correu electrònic a socupacio@santsadurni.cat i al Twitter des del compte @promeco_SDN.

Comentaris