Destacats polítics, empresaris i sindicalistes en una jornada econòmica al Vendrell

alt
22/10/2011 - 15:02h

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del Partit Popular i candidat a les eleccions generals del 20 de novembre, Mariano Rajoy, han participat aquest divendres a la X Jornada de la Fundació Gresol celebrada al Vendrell. altMas va inaugurar l’acte, a l’Auditori Pau Casalsi en el qual van participar uns 400 empresaris, polítics i sindicalistes, molts dels quals de rellevància estatal. El president de la Generalitat, entre d’altres qüestions, va mostrar-se convençut de les potencialitats del territori i els empresaris en un millor futur econòmic pel país, per exemple, a partir de sinèrgies al voltant del corredor del Mediterrani o els Jocs de la Mediterrània de Tarragona 2017.
De la seva banda, Mariano Rajoy, en una conferència prèvia a un dinar multitudinari al pavelló de Coma-ruga, va apuntar algunes mesures que pensa aplicar si arriba a ser el president del Govern central, per a la millora de l’ocupació a l’Estat. El suport als emprenedors i els autònoms van ser, entre d’altres, algunes idees avançades pel líder del PP.
Altres personalitats que van intervenir en la jornada van ser el candidat de CiU el 20-N, Josep Antoni Duran i Lleida, que va reclamar un nou pacte fiscal per a Catalunya; els dirigents sindicals Josep Maria Álvarez (UGT) i Joan Carles Gallego (CCOO); el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; i el president de PIMEC, Josep González.
Més informació en l’edició impresa del 3d8 del divendres 28.

També et pot interessar

Comentaris