CiU denuncia el PSC de Calafell a la Junta Electoral

06/05/2011 - 18:36h

Acabada d’iniciar la campanya electoral, Convergència i Unió (CiU) ha denunciat a la Junta Electoral el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Calafell perquè, segons CiU, s’ha saltat la llei electoral. Aquest divendres, segons informa CiU, el PSC de Calafell està repartint un butlletí municipal amb informació i propaganda, únicament i en exclusiva, de l’obra de govern d’aquest municipi. I, com bé, hauria de saber l’alcalde de Calafell, Jordi Sànchez, això va en contra de la llei.
Des de Convergència i Unió s’afirma que no pot obviar aquest fet, que inflingeix la normativa vigent i constitueix un cas flagrant d’il.legalitat, i per això ja l’ha denunciat davant de la Junta Electoral.
Així mateix, CiU vol manifestar el rebuig a una manera d’actuar que demostra molt poc respecte pel “joc net”. “Una vegada més, Jordi Sànchez (PSC) es pensa que està per sobre de la llei i que pot actuar de manera unilateral, demostrant que no té cap respecte per les regles que estableixen el joc democràtic”, ha manifestat el cap de llista de CiU, Joan Olivella. Olivella es pregunta “si aquesta és la manera com el PSC vol seguir governant e municipi, fent trampes i embrutant el nom de Calafell”. El cap de llista de CiU considera que “Calafell es mereix un govern de qualitat, gestionat des de la transparència i al servei dels seus ciutadans, i no un ajuntament que només mira de treure profit per les pròpies persones que governen”.
Segons Olivella, “la pròpia manera d’actuar del PSC ja posa en evidència que Calafell necessita un canvi perquè l’ajuntament sigui un reflex de la manera de ser dels seus ciutadans i ciutadanes: persones honestes, amb ganes de treballar i fer les coses ben fetes”.

També et pot interessar

Comentaris