Montserrat, Morera i Josep Ramon Sogas a les llistes del Partit Popular

alt
28/10/2010 - 07:43h

Diumenge es va presentar la candidatura del Partit Popular a Catalunya per les eleccions al Parlament del proper 28 de novembre, refermant la importància de l’Alt Penedès dintre de l’estructura del PPC.
La candidatura que encapçalarà Alícia Sánchez-Camacho combina experiència i renovació i integra tres penedesencs a les seves llistes. Així, Dolors Montserrat ocuparà el 6è lloc de la candidatura. Destaca també la posició que ocupa la Presidenta Comarcal del PPC, Dolors Morera que figura al número 20è de la candidatura. A part de Montserrat i Morera, el regidor de Vilafranca, Josep Ramon Sogas, tancarà la llista del PPC. Amb la presència de Montserrat, Morera i Sogas a les llistes del PPC “es reflecteix la bona tasca feta per aquesta comarca, sobretot als municipis on tenim representació” ha afirmat Morera.
A més, amb aquest presència del Penedès a les llistes “es garanteix que temes com el nou ambulatori de Vilafranca, encara per construir, així com temes com la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní o el Vinseum sigui defensat al Parlament, com s’ha vingut fent gràcies al PPC”, ha afirmat Montserrat.

També et pot interessar

Comentaris