Comencen les obres de millora del nucli històric de Cunit

alt
18/10/2010 - 14:12h

Aquest dilluns s’han encetat les obres de la primera fase de la rehabilitació del nucli històric de Cunit. Aquestes obres afecten un total de 6.322 metres quadrats i comprendran l’eix cívic comprès entre els carrers Empar Nadal, Ramon Casas, Francesc Macià, Plaça Catalunya, Plaça Santiago Rusiñol i Plaça Sant Sebastià. La inversió que es fa és de 2.230.199,27 euros, amb els quals es farà la pavimentació de la Plaça Catalunya, Plaça Sant Sebastià, Plaça Santiago Rusiñol i els carrers Francesc Macià, Ramon Casas i Puig i Cadafalch. A més, es renovaran mes xarxes de clavegueram dels trams deteriorats, es renovarà la xarxa d’aigües pluvials i la canalització soterrada fins l’avinguda de la Font.
Les obres, que duraran un any, també comportaran la remodelació de la xarxa d’aigües potable i de l’enllumenat existent, el soterrament de la xarxa de telefonia actual, el soterrament parcial de les línies de baixa tensió existents, la plantació d’arbrat nou a determinats carrers i places, la creació de dues noves xarxes de reg i la instal•lació de mobiliari urbà com bancs, papereres i una pèrgola metàl·lica.
Aquest dilluns ja s’ha vallat la plaça Catalunya, que és on els operaris han començat les obres. L’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, ha assenyalat que “el Projecte de Rehabilitació Integral del nucli antic és una actuació cabdal que millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nucli urbà i alhora és una oportunitat única per a dignificar el centre històric de la nostra ciutat amb l’objectiu de recuperar la seva essència i identitat”.

També et pot interessar

Comentaris