1a Jornada ILOQUID Alt Penedès

16/02/2010 - 16:32h

Dijous 25 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc a la Sala d’actes de la Fassina, av. Catalunya, núm. 22, la 1ª Jornada ILOQUID Alt Penedès: “Els serveis d’atenció a les persones al territori”.

En aquesta primera jornada del projecte ILOQUID, que comptarà amb la presència del regidor de Foment de l’Ocupació, Raimon Gusi, i de la regidora de Serveis Socials, Ramona Suriol, es presentarà el Mapa de Serveis d’atenció a les persones de l’Alt Penedès i l’estudi de necessitats de serveis d’atenció a les persones de l’Alt Penedès, elaborat per la consultora Activa Prospect.

La jornada també comptarà amb la xerrada “Els reptes dels serveis d’atenció a la gent gran en el territori”, a càrrec de Toni Rivero, responsable de l’àrea d’estudis i consultoria de l’Institut de l’Envelliment de la UAB. ILOQUID és un projecte per fomentar la inserció laboral de persones en situació d’atur en el sector de serveis d’atenció a les persones, així com la dinamització empresarial d’aquest sector. És un projecte liderat per la Diputació de Barcelona amb el suport del Ministeri d’Administracions Públiques (MAP) i del Fons Social Europeu (FSE), i impulsat pel PACTE ILOQUID ALT PENEDÈS, constituït pels Ajuntaments de Vilafranca del Penedès (entitat coordinadora), Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Santa Margarida i els Monjos i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris