Col·locades les obres del segon Escultòric

10/07/2009 - 10:59h

Emili Armengol, Josep Canals, Pep Borràs, Manuel Fontivero, Rufino Mesa, Josep Cerdà i Enrique Asensi són els artistes seleccionats per participar amb les seves obres a la segona edició de l’Escultòric de Torrelavit. El jurat ja va decidir a mitjans de maig les obres que formen part d’aquest certamen cultural, però no va ser fins el passat cap de setmana que es van col·locar als seus emplaçaments.
A l’exposició d’aquesta segona edició s’hi poden veure escultures de caire abstracte que integren els resultats d’un procés d’investigació en què la forma i el material estan a la base d’un llenguatge escultòric, minimalista en el seu concepte i maximalista en la seva presència escultòrica. Així doncs, s’han descartat les escultures més anecdòtiques o figuratives.
Enguany es farà una única visita guiada el 25 de juliol en la qual participaran els mateixos artistes per donar explicacions sobre els seus treballs i està previst que també hi siguin els diferents components del jurat. Els veïns de la vila seran els encarregats d’escollir amb els seus vots quina d’aquestes 7 obres es quedarà finalment a Torrelavit i s’emporatrà el premi de 9.000 euros. El nom de la peça i l’artista guanyador es donaran a conèixer el mes d’agost en el transcurs dels actes de la festa major de Torrelavit

També et pot interessar

Comentaris